Home / Tag Archives: опасни

Tag Archives: опасни

Забранет влез за 60 опасни навивачи

Интерпол до македонската полиција има доставено листа од имиња и податоци на 60 опасни и проблематични навивачи. За нив МВР издаде забрана за влез во државата се до завршување на Супер купот. На листата се наоѓаат лица со екстремни ставови, ...

Read More »