Home / Tag Archives: остро

Tag Archives: остро

“Браќа Манаки“ останува да се одржува само во Битола

По разрешувањето на директорот на Интернационалниот фестивал на филмската камера “Браќа Манаки“, Димитар Николов – Таки, кој во неговата реакција до јавноста, посочи дека Друштвото на филмски работници на Македонија усвои Правилник во кој постои можност за дислокација на Фестивалот ...

Read More »