Home / Tag Archives: Партизанска

Tag Archives: Партизанска

И повредената девојка транспортирана во Скопје

Тешко повредената девојка од Битола, Т. С. на возраст од 21 година, како и момчето Х.С. 19 ќе биде транспортирана за Скопје на потанатомошно лекување. Девојката, која се здоби со тешки телесни повреди се наоѓа исто така во тешка здраствена ...

Read More »