Don't Miss
Home / Tag Archives: пасошот

Tag Archives: пасошот

Груевски сака да оди кај Орбан, судот не му го враќа пасошот

Никола Груевски бара судот да му го врати пасошот оти унгарскиот премиер Виктор Орбан го поканил на состанок за да дискутираат за политички прашања. Освен поканата, како доказ дека е потребно да излегува од државата Груевски ја испратил и тековната ...

Read More »