Home / Tag Archives: печалба

Tag Archives: печалба

Магијата на Широк сокак посилна отколку на Менхетн

Поради неговите чести враќања тој во шега вели дека секој слободен момент го користи да тркне до Битола. Дека тоа не се само празни зборови потврда е неговата одлука да си купи стан во градот, а веќе неколку години покрај ...

Read More »