Home / Tag Archives: Пелистер (page 11)

Tag Archives: Пелистер

РК Пелистер пред згаснување!?

Дали може да се случи по неколку децении успешно натпреварување да зганси најуспешниот спортски клуб на Битола,РК Пелистер. Состојбата во клубот е алармантна. Иако до 20 септември Пелистер мора да се трансформира засега клубот не е ни набо, ни на ...

Read More »
error: Content is protected !!