Home / Tag Archives: победи

Tag Archives: победи

И Пивковски се збогува со градоначалнилката фотелја

Јасмина Гулевска е новата градоначалничка на Могила. По изброените 100 отсто од гласовите Јасмина Гулевска го победи Стево Пивковски со над 200 гласови разлика и ја освои градоначалничката функција.

Read More »