Home / Tag Archives: потпишување

Tag Archives: потпишување

Бизнис центарот ќе го поттикнува развојот на малите и средни бизниси

Неодамна, во Скопје свечено беше потпишан новиот договор за поддршка на Бизнис центарот во Пелагонискиот регион, помеѓу Министерството за локална самоуправа и Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион. -Целта на договорот е поддршка на Бизнис центарот во насока на  ...

Read More »

Со меѓународна соработка до европски искуства

Синдикалната организација на АД ЕЛЕМ и Синдикалната подружница на РЕК “Битола“, покрај тоа што постојано реализира активности за подобрување на условите за работа и синдикално организирање на вработените во рударството и електростопанството, во последно време прави доста активности и на ...

Read More »