Home / Tag Archives: позиција

Tag Archives: позиција

Дали Мијалков му откажа послушност на Груевски

Што се крие зад оставката на Мијалков, која му претходеше на седницата на Централниот комитет. Ова прашање се погласно си го поставуваат членовите на ВМРО ДПМНЕ. „Извршен во овој момент има драматичен состанок! Оставки и повлекувања од сите нивоа, напиша ...

Read More »