Don't Miss
Home / Tag Archives: прифаќање

Tag Archives: прифаќање

Управен ја прифати тужбата на ВМРО-ДПМНЕ – нема прегласување во Гостивар

Управниот суд со мнозинство гласови денеска ја уважи тужбата на ВМРО ДПМНЕ за одлука на ДИК за гласањето на предвремените парламентарни избори на 11 декември. Тужбата на владејачката партија се однесуваше на прифатениот приговор на партијата БЕСА од страна на ...

Read More »