Don't Miss
Home / Tag Archives: проверка

Tag Archives: проверка

Сигурни ПП апарати и хидранти во објектите во Општина Карпош

Согласно предвидената Програма на Одделението за заштита и спасување при Општина Карпош, денеска се вршеше сервис на ПП апарати и хидранти.   Испитувањето и сервисирањето на апаратите се врши еднаш годишно во општинските бараки, детските градинки, училиштата и урбаните заедници, ...

Read More »