Home / Tag Archives: ранлива

Tag Archives: ранлива

110 хуманитарни пакети за социјалните семејства од Општина Карпош

По повод претстојните Велигденски празници, денеска, претседателот на Советот на општина Карпош, Сашо Лазаровски и Секретарот на Општината, Бојан Милошевски, во неколку урбани заедници им поделија хуманитарни пакети на социјално загрозените лица, кои живеат на територијата на локалната самоуправа. Благодарение ...

Read More »