Home / Tag Archives: расходи

Tag Archives: расходи

Усвоен кварталниот извештај

На денешната седница на општинскиот Совет, советниците ги усвоија кварталниот извештај за извршување на буџетот на Општината Битола за третиот квартал од 2014 година. Податоците на кварталниот извештај покажуваат дека приходите во буџетот бележат 64,5 проценти реализираност, а со 56,10 ...

Read More »