Home / Tag Archives: разрешен

Tag Archives: разрешен

Разрешен директорот на Филмскиот фестивал “Браќа Манаки“

Друштвото на филмските работници на Македонија на вчерашното  собрание не го прифати извештајот за минатогодишното издание на филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ и, поради програмски несогласувања во однос на насоките во кои треба да се движи фестивалот, од функцијата е разрешен ...

Read More »