Home / Tag Archives: редизајн

Tag Archives: редизајн

Реката Драгор кај Безистенот доби нова урбана ограда

Денеска на реката Драгор официјално во употреба беше пуштена новата редизајнирана урбана опрема .   Пуштањето на новата урбана ограда на реката Драгор е согласно усвоениот прокет  за редизајнирање на мостовите на Драгорот, што неодамна го усвои Советот на општината ...

Read More »