Don't Miss
Home / Tag Archives: ревизии

Tag Archives: ревизии

СЈО ги “чешла “ јавните претпријатија во Битола

Откако  повеќе месеци ја зеде на “чешлање” документацијата на Општината Битола и кога буквално целокупната документација на општината е пренесена во СЈО или јавното обвинителство, СЈО, почна да ја “чешла” и документацијата на  битолските јавни претпријатија. Според инфорамции на Битолски ...

Read More »