Home / Tag Archives: Ричард Галијано

Tag Archives: Ричард Галијано

Битола возбудено го чека францускиот виртуоз Галијано

Ричард Галијано, францускиот виртуоз на хармоника ќе го отвори шестиот по ред „Фестивал на музика од светот” кој од 6-ти до 8-ми ноември ќе се одржи во Битола. Галијано ќе настапи заедно со светски познатиот “Тангарија Квартет” од Франција. Нивната ...

Read More »
error: Content is protected !!