Home / Tag Archives: САДм војска

Tag Archives: САДм војска

Лисици за активистите на Левица

Со образложение дека го попречуваат јавниот ред и мир и дека носат транспарент кој повикува на омраза, четворица членови на Левица биле спречени во обидот да направат мирен протест – обвинуваат од партија. Велат дека половина час биле држени со ...

Read More »