Home / Tag Archives: седнат

Tag Archives: седнат

Илинденска порака на Бојко Борисов:Гоце Делчев бил Бугарин!

Бугарскиот премиер Бојко Борисов во текот на денешната посета на Македонија, не заборави да каже дека прашањето за македонскиот национален херој и револуционер Гоце Делчев мора да се реши до октомври, меѓутоа не кажа дали дали бугарската влада ќе преземе ...

Read More »

Платени да не работаат

Во изминатиот период кај нас многу мастило се потроши околу лицата вработени по етнички клуч во јавната и во државната администрација, кои се вработени, а со години речиси ништо не работат. Според некои (не)официјални податоци над 1.800 лица во Република ...

Read More »