Home / Tag Archives: сертификати

Tag Archives: сертификати

МКЦ- Битола го промовираше веб порталот за волонтирање и ги додели годишните националните волонтерски награди

Младински културен центар – Битола (Волонтерски центар на Македонија) го претстави  првиот специјализиран веб портал за волонтирање во Република Македонија www.volonter.mk.  На веб страницата  можат да се најдат корисни информации, новости, документи и публикации поврзани со волонтирањето во Македонија и ...

Read More »