Don't Miss
Home / Tag Archives: синдикатите

Tag Archives: синдикатите

Живко Митрески категорчен Мила Царовска да си поднесе оставка

Министерката за труд и социјала не ја кажува вистината околу решението за смена во врвот на Сојузот на синдикати на Македонија, Живко Митрески вака го демантира вчерашното соопштение на министерката Мила Царовска. Првиот синдикалец  и натаму бара оставка од Царовска ...

Read More »