Home / Tag Archives: следнаата Миновски

Tag Archives: следнаата Миновски

Над 400 милиони евра потрошени за ископ на јаловина, а ни денар за опрема

Во последните десет години за тендери за ископ на јаглен и јаловина со надворешни фирми биле потрошени околу 400 милиони евра. Во исто време ни денар не бил инвестиран за одржување, поправање или набавка на сопствена механизација во РЕК Битола, ...

Read More »