Home / Tag Archives: собирање

Tag Archives: собирање

Протест против ДИК пред седиштетето на ВМРО ДПМНЕ

Во врска со “игрите“ околу утврдувањето на пратеничките мандати  на ДИК, пред седиштето на ВМРО ДПМНЕ се собраа голем број членови на партијата. За причините за протестното  собирање  пред седиштето на  ОК на ВМРО ДПМНЕ изјава даде портпаролката на ВМРО ...

Read More »