Home / Tag Archives: Стандард

Tag Archives: Стандард

Кирацовски: Следната година ќе биде година на економијата

Зад нас е година на економско придвижување, повеќе пари кај граѓаните, интеграциски напредок, јасен правец на движење и развој на општеството. По 11 години изолација, неизвесност, осиромашуавње и уназадување, Македонија денес знае каде оди, чекори кон членство во ЕУ и ...

Read More »

Бугарски Фокус: Раководството на ВМРО ДПМНЕ со бугарски пасоши

Филип Петровски, по потекло од Куманово, како што наведува бугарски „Фокус“, е познат како особено близок на семејството Груевски, а веќе успеал да ги снабди своите најблиски со бугарски пасоши. „Таткото на еден од најактивните борци против бугарско-македонските односи, Тихомир ...

Read More »