Home / Tag Archives: Стејт Департмен

Tag Archives: Стејт Департмен

Стејт Департментот честиташе на изборите во Македонија

Американскиот Стејт Департмент го поздрави одржувањето на изборите во Македонија како важен прв чекор за излегување од политичката криза. Портпаролот на Стејт Департмент Џон Кирби ги повика партиите што ќе ја формираат идната Влада да работат конструктивно и со опозицијата, ...

Read More »