Home / Tag Archives: тајни

Tag Archives: тајни

Панчевски:При претресот СЈО ми го украде клучот

Поранешниот претседател на Кривичниот суд, Владимир Панчевски тврди дека при претресот во неговиот дом, истражител од Специјалното јавно обвинителство му го украл клучот. Тој со дел од медиумите сподели видео снимка од неговиот дом во периодот кога истражителите вршеле претрес. ...

Read More »

Дружење со ѕвездите во Карпош

Во училишниот двор на ООУ „ Христијан Тодоровски- Карпош“, младите истражувачи, ноќта на 03.10 ( вторник) заедничка „ дружба со ѕвездите“  учествувајќи во работата на Центарот за космологија. Под раководство на г-дин Радан Митровиќ од Скопското астрономско друштво, преку неговиот ...

Read More »