Don't Miss
Home / Tag Archives: телефони

Tag Archives: телефони

Од земени телефоните на учесниците од 27 април

Одземени биле и дадени на вештачење мобилни телефони  кои во различни периоди биле прошверцувани до дел од притворените за настаните од 27-ми април 2017 година. Според изворите на  Битолски весник, се претпоставува дека најверојатно била искористена можноста да бидат внесени ...

Read More »