Home / Tag Archives: Трст. Заев

Tag Archives: Трст. Заев

Охрабрувачки пораки од Самитот во Трст

Европската унија мора подиректно да му помогне на регионот за да се забрза неговата евроинтеграција, оцени македонскиот премиер Зоран Заев во емисијата „Окружење“ која се снима денеска на Самитот „ЕУ – Западен Балкан“ што се одржува во Трст во рамки ...

Read More »