Home / Tag Archives: тужител

Tag Archives: тужител

Вработените во Општината пресреќни од победата на Наташа: Имало спас!

Имало спас! Со овие зборови ме дочекаа денеска група вработени во Општинската админстрација на излегувањето од Онсовниот суд во Битола, со кои по речиси 8 месеци откакао Талески ја прекина соработката со Битолски весник прв пат се видовме. Имало спас, ...

Read More »