Home / Tag Archives: Уија

Tag Archives: Уија

Шекеринска:ВМРО ДПМНЕ шири лаги и за време на полициски час

„Најдиректно ги демантирам лагите на ВМРО ДПМНЕ. Сакам да ги повикам да престанат со лаги заради тоа што лагите нема ниту да го скријат нивниот срам за нечесниот однос кон кризата, ниту ќе го скријат нивниот срам дека 11 години ...

Read More »