Home / Tag Archives: упис. Битолски

Tag Archives: упис. Битолски

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ објави конкурс за упис на 3.543 бруцоши

Вкупно 3.543 студенти бруцоши ќе може да се запишат на Универзитетот „Св.Климент Охридски”-Битола во следната академска година. Од Ректоратот на Битолскиот Универзитет информираат дека во прва година ќе може да се запишат 2.040 студенти во редовната – државна квота за ...

Read More »