Home / Tag Archives: Ванчо

Tag Archives: Ванчо

Чифлиганец член на Надзорниот одбор на Комерцијална банка

Ванчо Чифлиганец и Фатмир Етеми се новите членови на Надзорниот одбор на Комерцијална банка. Како што соопштуваат од Дирекцијата за управување и информирање двајцата биле избрани за членови во текот на вчерашниот ден. „На 14 јуни, 2018 година, акционерите на ...

Read More »

Сања Лукаровска директорка на УЈП

Владата на Република Македонија на вчерашната  седница  постави нови директори и на УЈП и на Агенција за храна и ветеринарство. За директорка на УЈП е именувана Сања Лукаревска, а за директор на Агенцијата за храна и ветеринарство е именуван Зоран ...

Read More »