Home / Tag Archives: Вест

Tag Archives: Вест

По Утрински и Вест, згасна и Дневник

По згаснувањето на дневните весници Утрински весник и Вест, денеска згасна и првиот приватен весник во Република Македoнија Дневник. Првиот приватен дневен весник во земјава, чиј прв број излезе на 20 март 1996 година, денеска се отпечати за последен пат. ...

Read More »