Home / Tag Archives: влезници

Tag Archives: влезници

Влезниците (рас)продадени!

                                      Иако до завршниот дел на Манифестацијата на Битолски весник  “ Избираме најуспешни битолчани  2019 “ остануваат уште  16 дена влезници  повеќе нема.                     Ваквиот голем интерес  за свеченото прогласување на најуспешните битолчани, кое ќе се одржи на ...

Read More »

Битолски весник подготвува спектакуларен избор

Битолски весник кој по 21 пат ја организира Манифестацијата “ Избираме најуспешни битолчани 2019 “ и за време на празниците интензивно работи на подготвките на Манифестацијата. Деновиве е склучен договор со професионална агенција која ќе се погрижи со музичките групи ...

Read More »

Огромен интерес за Манифестацијата на Битолски весник “ Избираме најуспешни битолчани 2018“

Интересот за Манифестацијата на Битолски весник “ Избираме најуспешни битолчани 2018 “ оваа година е огромен. Во нашата редакција и на меил адресата постојано пристигнуваат предлози за признанијата. Но тоа што е значајно огромен е и бројот на тие кои ...

Read More »

Битолчани со нетрпение го очекуваат концертот на извонредниот Дуке Бојаџиев

Топ тема деновиве во Битола е концертот на извонредниот Дуке Бојаџиев. Влезниците за неговиот концерт во големата сала на Центарот за култура се распродадени во рекордно време, дознава Битолски весник. Битолчани со нетрпение го очекуваат утрешниот концерт на познатиот македонски ...

Read More »