Home / Tag Archives: влијание

Tag Archives: влијание

Бизнисот и граѓаните заложници на политичката криза

– Одолжувањето и ескалирањето на политичката криза може само да ги продлабочат постојните негативни ефекти што таа ги предизвика врз работењето на компаниите, но и врз животниот стандард на граѓаните. Ризиците што ги носи политичката нестабилност се феномен на поврзани ...

Read More »