Home / Tag Archives: Жерновски

Tag Archives: Жерновски

Жерновски независен кандидат за Центар

Андреј Жерновски, актуелниот градоначалник на Општина Центар, реши да се кандидира како независен кандидат и да не ја чека одлуката на СДСМ која може да биде и во корист на неговата кандидатура. Тој денес ги собрал законски потребните потписи на избирачи ...

Read More »

Горан Милевски без поддршка од сопартијците во Битола!?

Најавата на Горан Милевски дека ќе се кандидира за лидер на партијата и ќе седне на местото на Андреј Жерновски, предизвика раногласие во општинската организација на ЛДП во Битола. Видни членови на партијата се изненадени од таквата најава и тврдат ...

Read More »