Home / Tag Archives: значаен

Tag Archives: значаен

КУД “Стив Наумов“ одбележува импозантен 70 годишен јубилеј

Во Битолскиот Народен театар со голем концерт, културно-уметничкото друштво КУД “Стив Наумов” од Битола одбележа 70 години од формирањето. Денес во состав на друштвото се три ансамбли- мешан хор, женски хор и мандолински оркестар а изминатите години над илјадници битолчани ...

Read More »