Home / Вести / Уште една жртва од сообраќајката во Охрид

Уште една жртва од сообраќајката во Охрид

Од сообракајката која пред повеќе од еден месец се случи кај Градиште во Охрид однесе уште една жртва.

На Клиниката во Скопје, на КАРИЛ почина уште еден битолчанец на возраст од 27 години, кој еден месец по сообраќајката беше во кома.

Во оваа собракајка покрај возачот на возилото кој загина на лице место со тешки телесни повреди беа и останатите патници кои беа во возилото.

Втората жртва е син на спортскиот работник од Битола, Љубиша Стојановски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!