Home / Вести / Валентин Груевски носител на советничката листа на ЛДП и ДОМ

Валентин Груевски носител на советничката листа на ЛДП и ДОМ

Денеска и официјално е промовирана советничката листа на новата коалиција на ЛДП и ДОМ “ Одлучно за промени”

Носител на листата е екс претседаелот на Советот, Валентин Груевски.

-Оваа  листа  за општина Битола  нуди искуство, стручност, квалитет, чесно работење, Овие луѓе ќе бидат чувари  на интересите на Битола. Составена е од граѓански активисти, спортисти, доктори, архитекти, економисти, социјални и туристички работници, изјави  претседателот на ЛДП Горан Милевски, кој е и кандидат за градоначалник на Битола.

Со луѓе, кои се докажале во областа на образованието, детската заштита, социјалната правда.Ова се луѓе кои си го сакаат својот град!  Чест ми е да бидам дел од овој тим кој ќе ја води Битола во следниот мандат“ истакна , Горан Милевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*