Home / Вести / Велигднското јајце како симбол на плодноста во Плодност

Велигднското јајце како симбол на плодноста во Плодност

Возбудливи и весели предпразнични денови за сите нас!

Привилегија е да се работи со овие малечки ѕвездички кои секој пат не исполнуваат со топлина, среќа и позитивна енергија.

По повод најголемиот христијански празник Велигден како креативна инспирација ги употребивме велигденското јајце 🐣 кое претставува симбол на животот и велигденското зајаче 🐰 како симбол на плодноста.Бебенцата Ана, Михаел и Елисавета се веќе дома со своите родители и подготвени за прослава на нивниот прв Велигден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*