Home / Uncategorized / ВМРО ДПМНЕ го затвори изборниот штаб

ВМРО ДПМНЕ го затвори изборниот штаб

И покрај тоа што од затворањето на изборните места изминаа повеќе од 1,5 часа, од изборниот штаб на ВМРО ДПМНЕ нема никакви информации.

Напротив според извори на Нова Македонија, изборниот штаб во ова партија бил затворен и на новинарите им било соопштено дека резултатите не ќе можат да ги добијат од Битола, туку  ќе можат да ги слушнат од централата во Скопје.

Тоа  е најдобра потврда за атмосферата во ВМРО ДПМНЕ во Битола, каде раководството на партијата стравувајќи од инциденти на незадоволните членови одлучи да го затвори изборниот штаб.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*