Don't Miss
Home / Uncategorized / ВМРО ДПМНЕ со три добитни места од Битола

ВМРО ДПМНЕ со три добитни места од Битола

Соопштувајки ги имињата на кандидатите за пратеници, лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски на вечерашната прес конференција истакна дека повеќе од 95 отсто се нови кандидати.

Во “петката“ носител на листата е Игор Дурловски, на третото место се најде Силвана Ангелевска, советничката Олга Лозановска е на 6 -то место, а Бобан Бојковски на 12 место.

На листата ги нема донеодамнешните пратеници Лилјана Кузмановска и Зоран Илиоски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*