Home / Вести / ВМРО ДПМНЕ во интензивна (пред)изборна кампања

ВМРО ДПМНЕ во интензивна (пред)изборна кампања

        Иако до локалните избори има уште најмалку 4 месеци ВМРО ДПМНЕ е во интензивна предизборна кампања.

        Во овој момент партијата одржува бројни средби со граѓаните.

        Преводени од лидерот на партијата, Пеце Милевски  на терен се пратениците Олга Лозановска и Силвана Ангелевска кои одржуваат бројни средби со жителите во битолските села.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*