Home / Вести / Во Молика сместени нови 26 лица

Во Молика сместени нови 26 лица

                      

            Во хотелот Молика на Пелистер  од синоќа се сместени  уште 26 лица, со што  капацитетот е исполнет во целост.

             Во хотелот Молика на Пелистер синоќа пристигна  група од 26 лица за претстој во државен карантин. Лицата се од различни градови и истите се пристигнати на скопскиот аеродром со лет од Германија.

Во моментот во хотелот  Молика престојуваат 99 граѓани во организиран карантин, со што капацитетот на хотелот е исполнет.

Сите активности течат според пропишаниот протокол, нагласуваат од АД ЕСМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!