Home / Uncategorized / Втора жртва од коронавирусот во Србија

Втора жртва од коронавирусот во Србија

Во Србија пред малку е соопштено дека почина уште еден заболен од корона вирусот.

Станува збор за жена на возраст од 92 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!