Home / Uncategorized / Забрането користење на пливачките базени

Забрането користење на пливачките базени


Владата на Република Северна Македонија, на 15-тата седница, одржана денеска, покрај усвоените заклучоци, мерки и препораки во функција на преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), донесе уште еден, дополнителен заклучок со кој се забранува користење од секаков тип на пливачките базени на територијата на Република Северна Македонија, за период од 14 дена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*