Home / Вести / ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ

ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ

Изразувам посебна јавна благодарност за високата стручност и професионална етика на сестринскиот состав и на лекарите-специјалисти:

Д-р Жаклина Сервини

Д-р Славица Настевска

Д-р Ненси Лозанче

во Интерното одделение – коронарна единица 7, на Клиничката болнца Д-р Трифун Пановски”- Битола за успешното лекување во периодот од 8.02 заклучно со 22.02.2024 година.

Владимир Михајловски со семејството  

Ул.Рафаел Мартино” бр.18 – Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*