Don't Miss
Home / Uncategorized / Нова градинка во Кравари

Нова градинка во Кравари

Според информациајата од Општина Битола утре, (сабота), 15 декември, со почеток во 11 часот ќе биде свечено пуштена во употреба градинката во с. Кравари, во присуство на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и градоначалничката Наташа Петровска.

Градинката е лоцирана на ул. „Спасе Ристевски“, наспроти црквата во с. Кравари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*