Home / Спорт / 2 милиони денари за ФК Пелистер

2 милиони денари за ФК Пелистер

На денешната седница советниците донесоа одлука да му доделат на ФК Пелистер уште 2 милиони денари.

Овие средства добро ќе му дојдат на Пелистер да ги покрие трошоците.

На седницата согласност за зголемување средствата на Пелистер даде и опозицијата, која инсистираше да добие одговор од од власта за што ќе бидат употребени овие средства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*