Home / Вести / 58 години Битолски весник

58 години Битолски весник

Битолски весник слави уште еден голем јубилеј.

Од 29 април, Битолски весник почнува да ја испишува новата страница од својата долгодишна историја.

Утрешниот број на Битолски весник е јубилеен, 57 години од излегувањето на првиот број, а од наредната среда Битолски весник почува да ја испишува 58 година од излегивањето на првиот број кој почна да излегува на 29 април во далечната 1964 год.

Битолски весник беше и останува весник на битолчани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*